Kategorier
Blogg

Ta del av rabatter när du handlar på nätet

I samarbete med Rabatterat.se

Att söka efter reor och utförsäljningar hos butiker är ett enkelt och smart sätt att kunna köpa bra produkter till bättre priser än normalt, det är bra att ta tag i sådana tillfällen. Under ehandelns framväxt har det på senare år blivit väldigt populärt att e-butiker ger ut rabattkoder som köparna kan använda när de handlar på nätet. Det är ett enkelt sätt att få bättre priser genom att knappa in koden vid kassan, trots det är det är det ändå många som missar att ta tillvara på möjligheterna att få en bra deal.

Det beror oftast på den lilla latmasken som bor inuti de flesta människor. Den latmasken brukar ebutikerna vara duktiga på att utnyttja genom smart design som uppmuntrar kunden till att slutföra köpet direkt. När man väl har hittat en produkt man lagt i varukorgen så vill man helst betala direkt i kassan och slutföra köpet istället för att börja leta rabattkoder på nätet.

Istället ska man vända på det hela och börja sin shoppingresa genom att först leta rabattkoder. Det kan dock vara en djungel. Först och främst ska du hitta en bra rabattkodsajt och dessutom få fram en lista på aktuella rabattkoder som inte har gått ut ur datum. En sajt som tillhör de bästa i kategorin är Rabatterat.se som har en riktigt stor katalog av rabattkoder som du kan använda på ett stort antal e-butiker på nätet. Är du ute efter t ex att köpa bildelar kan du börja din sökning på motorbutiker som ger rabatt när du handlar, kanske hittar du vad du söker med en rabattkod från Skruvat. Det är en bra utgångspunkt att börja sin sökning.

Det finns olika typer av rabatter man kan erhålla genom rabattkoder. Vanligast är ett visst avdrag på priset, antingen en fast rabatt t ex 50kr avdrag när du handlar över 400kr eller 15% rabatt på hela köpet. En annan variant kan vara att rabattkoden ger möjlighet till fri frakt. Lite ovanligare kan vara att man får en vara på köpet, t ex köp 3 betala för 2 och få den billigaste produkten gratis.

Lämna ett svar