Kategorier
Hobby och fritid Mode och kläder

Handla regnkläder på nätet

Välkommen till artikeln om regnkläder på ebutik24 som är en guide till bättre regnkläder, här hittar du regnkläder i olika modeller och prisklasser från olika tillverkare. Syftet med sidan är att hjälpa dig i din jakt på regnkläder genom information, guidning och tips från besökarna.

Olika modeller och funktioner

Regnjacka
Teckning av regnjacka

Regnkläder har man för att skydda sig mod regn och rusk men kan fungera precis lika bra som ett snyggt modeplagg eller bra allvädersställ. Om man ska generalisera kan man säga att de allra billigaste regnkläderna har själva grundfunktionen att skydda mot regn. Ju högre man går upp i prisklasserna så får man regnkläder i mer funktionella material som både står emot regn, vind och andas bättre med en rad andra funtioner. De allra enklaste kan vara de traditionella galonkläderna som hängselbyxor, jacka och en mössa i galonmaterial. Det behöver dock inte per automatik förknippas med billigare priser, det finns regnställ från tillverkare i olika prisklasser. Man kan klara sig långt på en regnjacka men det är rekommenderat att man köper ett komplett regnställ, särskilt då vind spelar in och det har en förmåga att ”regna på tvären”.

Billiga regnkläder

Att hitta billiga priser på regnkläder har blivit mycket enklare tack vara nätet. Det finns ett stort utbud av e-butiker som säljer regnkläder på nätet och du kan snabbt hitta och jämföra priser mellan olika butiker online. Att handla på nätet är inte heller något skillnad mot att göra det i en fysisk butik. Ångerrätter, öppet köp och garantier gäller precis som vanligt.

Kategorier
Hobby och fritid Verktyg och maskiner

Köp motorsåg online

Här hittar du ett sortiment av motorsågar från utvalda butiker. Köp en motorsåg online.

Kategorier
Hobby och fritid

Stickmönster – mönster för stickning


Intresserad av att sy kläder, sticka eller ordna fint i hemmet med textilier? Tycker du att det är svårt att hitta mönster att använda för att skapa fina alster? Det är kanske inte helt enkelt att hitta mönster alla gånger, men det finns några tips och tricks att använda för att hitta rätt.

Framför allt är det enklast att köpa stickmönster direkt online. Här finner du produkter från butiker på nätet där du kan köpa stickmönster

Använd biblioteket

Kommunbiblioteken är faktiskt riktiga guldgruvor för dig som vill hitta mönster för kläder, garnstickning och hemtextil. Varje bibliotek, till och med de minsta kommunernas, har en hylla med böcker med mönster för bland annat stickning och klädsömnad. Gå direkt till hyllorna med beteckningen ”Qccaa” eller gör en sökning på bibliotekets terminaler. För hemtextil hittar du dock förmodligen inget under beteckningen Qccaa. Hemtextil handlar om så mycket att det är svårt att stoppa in alla titlar under bara en enskild beteckning. För hemtextil får du göra en sökning i terminalerna och gå vidare därifrån.

Sök på nätet

Du kan bli förvånad över det stora antalet webbplatser där du kan hitta mönster för dina kreationer. Du kan hitta mönster både på privata bloggar och på webbplatser för företag som säljer tyger och garn. På företagswebbplatserna hittar du det senaste modet. På privata bloggar hittar du oftare unika designer. Vilket alternativ du väljer avgör du givetvis själv utifrån ditt tycke och smak samt ditt intresse. Om du hittar ett mönster du tycker är fint är det normalt bara att skriva ut bilden. På företagswebbplatserna hittar du också nästan alltid noggranna beskrivningar om hur du går tillväga för att lyckas med din kreation. Dessa beskrivningar kan du också skriva ut.

Gå till Pressbyrån

Det finns flera månads- och kvartalsmagasin inom klädsömnad, garnstickning och hemtextil. Du hittar dessa titlar hos välsorterade tidningshandlare eller tobaksaffärer. Leta efter butiker som är anslutna till Presstop. Dessa butiker har tidningar om allt möjligt från världens alla hörn. Förmodligen hittar du åtminstone en titel som har det du söker.

Kategorier
Hobby och fritid Leksaker och barn

Köp robotar på nätet

Här hittar du ett blandat urval av olika robotar du kan köpa hos utvalda butiker på nätet. Söker du en viss robot men inte finner den här kan du lämna en kommentar.