Kategorier
Blogg

Hur man hittar de bästa erbjudandena på Black Friday: Tips för smarta shoppare

Black friday rea!Black Friday, årets mest efterlängtade shoppingdag, närmar sig med stormsteg. Med otaliga erbjudanden och rabatter är det det perfekta tillfället att få tag på de där produkterna du har haft ögonen på hela året. Att navigera i Black Friday-rean kan dock vara överväldigande. Oroa dig inte! Vi har sammanställt en omfattande guide för att hjälpa dig att hitta de bästa erbjudandena samtidigt som du håller din budget och ditt förnuft i schack.

Kategorier
Blogg Skönhet och smink

Att köpa löshår och hårförlängning på nätet

Om du någonsin har varit intresserad av att prova hårförlängningar, men inte varit säker på var du ska börja, är det här blogginlägget på ebutik24.se för dig. Att skaffa löshår och hårförlängningar kan vara ett bra sätt att lägga till volym och längd till ditt naturliga hår, samt hjälpa till med stylingalternativ. Men det är viktigt att veta vilken typ av hårförlängning som passar dig innan du tar steget.

Kategorier
Blogg

Ökad säkerhet och funktion med elektriska slutbleck i dörrlåset

 

Dörrlås och elektriska slutbleck är en viktig del av alla säkra anläggningar. De utgör inte bara ett fysiskt hinder för tillträde, utan ser också till att endast behörig personal får tillgång till lokalerna. Det finns många olika typer av dörrlås och elektriska slutbleck på marknaden idag, alla med sina egna unika egenskaper och fördelar.

Kategorier
Blogg

Spara pengar genom att köpa adventskalendern på REA

Inför advent och december är det tradition att räkna in julen med en härlig adventskalender. Som alltid är priser baserat på efterfrågan och tenderar att trycka upp priserna även på adventskalendrar när köpsuget är stort. Men det går absolut att komma undan billigare och är du ute efter att köpa en adventskalender på rea kan det absolut löna sig att kika runt och jämföra. Många butiker erbjuder bra erbjudanden och rabatter när det gäller adventskalendrar, särskilt runt julhelgen. Här är några tips för att spara pengar när du köper adventskalendrar:

1. Leta efter rabattkoder eller kuponger på nätet – Kolla in kupongwebbplatser och återförsäljarnas egna webbplatser för att se vilka rabatter eller erbjudanden de erbjuder på adventskalendrar.

2. Kanske kan du få mängdrabatt och köpa ett familjepaket med adventskalendrar för hela familjen. Större köp ger ibland rabatt och kan vara ett bra sätt att spara pengar när du behöver flera adventskalendrar.

3. Åk till butik och handla på stormarknader – Kolla in butiker som Rusta, Eko eller de stora matkedjorna som ICA och Citygross för att se om de har adventskalendrar att erbjuda. Stormarknader ger ofta rabatter på adventskalendrar och andra festliga föremål när julen närmar sig.

4. Passa på att köpa adventskalendrar under försäljningsperioder även om det inte är direkt nära advent – Håll utkik efter försäljningsevenemang, till exempel Black Friday eller ännu bättre under julrean och skaffa din adventskalender till nästa jul. Då kan priserna på adventskalendrar rabatteras ytterligare och säljas ut för småpengar. På Adventskalenderguiden hittar du reor och kan göra fynd till advent.

5. Jämför olika butiker och deras erbjudanden, det ska du absolut inte skämmas för att när du jämför priser. Den adventskalender du vill ha kanske säljs till ett mycket lägre pris i en annan butik. Alternativt kan du påpeka prisskillnader hos konkurrenter och pruta på priset.

Genom att följa dessa tips kan du spara pengar när du köper adventskalendrar på rea. Kom bara ihåg att göra din research och var inte rädd för att shoppa runt för att få de bästa erbjudandena på adventskalendrar.

Kategorier
Blogg

Så sparar du pengar när du handlar på nätet

Kreditkort kan vara ett bra sätt att spara pengar när du handlar på nätet. När du använder dem på rätt sätt kan de hjälpa dig att få rabatter, pengar tillbaka och andra belöningar. Med hjälp av kreditkortsföretagen kan du njuta av bästa möjliga erbjudanden på dina inköp.

Kategorier
Blogg

Gör din iPhone 12 personlig

Apples nyhet iPhone 12 tänjer på gränserna. Enligt Apple själva är den ”mer än bara snabbare”. Den finns i två storlekar och är både tunnare, lättare och mindre än deras föregångare. Om du är en av alla nöjda ägare kan du personalisera den med lite snygga accessoarer.

Kategorier
Blogg Hälsa och vård

Skydda ögonen med snygga skidglasögon i vinter

Solens effekter – både positiva och negativa

Solens strålar är fördelaktig på många sätt för oss människor. Till exempel ger den oss värme och hjälper oss att reglera vår dygnsrytm. Genom solens strålar på vår hud får vi i oss D-vitamin vilket har goda effekter på vårt välmående och immunförsvar. Våra kroppar kan inte själva producera D-vitamin så en stund av dagsljus för oss är viktigt.

Kategorier
Blogg

Trender inom marknadsföring och e-handel 2021

Här är fem trender att hålla koll på när det kommer till digital marknadsföring och e-handel 2021.

Kategorier
Blogg

Att tänka på vid företagslån

För den som går I tankarna, eller har bestämt sig för att starta företag är finansieringen för starten en ständig fråga. Många vänder sig till investerare men oavsett om du har en investerare eller inte är det inte ovanligt att söka företagslån för att finansiera delar av uppstarten.

Kategorier
Blogg

Att handla mattor på nätet

Annonsinlägg i samarbete med Trendcarpet

Att inreda sitt hem med mattor gör inte bara kalla golv skönare att gå på utan ökar även hemtrivsel för de som bor i bostaden. Matta på golvet är en trendig inredningsdetalj som bidrar till att skapa ett rums atmosfär. Det finns olika typer av mattor som exempelvis köksmattor, hallmattor, badrumsmattor och vardagsrumsmattor i ett flertal olika storlekar. Du kan hitta mattor i olika utföranden, motiv och färgnyanser så att de enkelt ska passa in med rummets övriga möbler och inredning. Numera så slipper du stressa runt i mattaffärer då du ska köpa mattor utan istället kan du sitta hemma i lugn och ro och välja mattor från ett oändligt stort sortiment på nätet.