Kategorier
Bil och motor Blogg

Att köpa begagnade bilar på nätet

I samarbete med Mannes Motor

Internet och näthandeln växer så det knakar, utbudet av olika produkter och tjänster du kan köpa nätet ökar ständigt. Det är inte bara traditionell ehandel som kläder och vanliga prylar vi köper på nätet. Antalet bilaffärer ökar, den svenska bilhandeln på internet har gått från att i början bara vara en annonsplats (där Blocket är det starkast lysande stjärnan) till en utveckling mot en ren ehandel där beställningen sker online och du får bilen levererad hem. Vi är inte riktigt där än på bred front, även om några piloter ligger i framkant men då gäller det främst nybilsförsäljning.

När man ska köpa begagnad bil så är den bästa startpunkten på internet. De stora sajterna som Blocket är självklara att göra en sökning på, med det finns även uppstickare som Wayke som är en satsning där bilbranschen gått ihop och på allvar utmanar Blocket.

Några som ligger i framkant vad gäller att sälja både begagnade bilar och nya bilar är Mannes Motor i Vänersborg som är återförsäljare av Mazda, Huyndai och Ligier. Deras sajt är väldigt lättnavigerad och med hjälp av bra sökformulär presenteras deras utbud av begagnade bilar i lager med utförlig information om varje bil, flertalet bra bilder på varje bil till salu, relevant bilfakta och även finansieringsförslag om du ska låna till bilköpet.

Ska du köpa bil ska du definitivt kolla utbudet av begagnade bilar hos Mannes Motor i Vänersborg, hittar du något intressant är det bara kontakta dem och besöka bilförsäljaren.

Lämna ett svar