Kategorier
Blogg Fest och nöje

Skräckfyllt till Halloween

I samarbete med Partykungen

Happy HalloweenNu är det snart dags för spännande och skräckfyllda tider i höstmörket. Den 31 oktober infaller högtiden Halloween vilket i år 2018 är en onsdag, Halloween är alltid den 31:a oktober och ska inte förväxlas med allhelgonahelgen. Traditionen att fira Halloween växar sig allt starkare och vi blir fler som uppmärksammar denna högtid med historia från Irland och USA. Det är ett trevligt tillfälle att lysa upp mörket och mysa med en festlig middag eller en skräckfylld fest. Halloween är en fest för alla som gillar att spöka ut sig och skrämmas!

Spökligt läskiga outfits

Allt startar i utklädnad för att fira Halloween, det är ett viktigt genomgående tema för träda in i skrämmande roller. Egentligen alla roller och figurer som kan härledas till blod, skräck, massmördare, psykopater, dårar, freaks, zombies, monster och spöken väldigt passande när man firar halloween. Tänk avhuggna kroppsdelar, ansikten med ärr, bandage, ögonlinser för halloween, sönderrivna kläder, skotthål mm för att få till rätt effekter. Det finns stor utbud av outfits och dräkter till Halloween hos Partykungen där du kan botanisera och köpa hem alla prylar man kan behöva för att fira halloween.

Mat och dryck för Halloween

Med en gnutta fantasi komponerar man riktigt avskyvärda snacks och drycker som passar perfekt till Halloween. Till middag kan man fixa blodiga fingrar (prinskorvar med instucket mandelflarn som nagel, ketchup eller salsasås får stå för blodeffekten) och till efterrätt kan man servera tårta med spindelväv (fixas med kristyr som spritsas likt spindelväv på tårtan). Som dryck kan man koka ihop en stor bål med blodigt innehåll eller sjukt grön juice (vilket kan åstadkommas med antingen lime, selleri eller mynta som mixas), spetsa gärna bålen för berusande effekt. Pynta middagsbord och rum med dekorationer som passar till Halloween för att få till en riktigt läskig känsla och atmosfär.

Se till att ladda nu inför årets mest skräckfyllda högtid, Happy Halloween!

Lämna ett svar