Kategorier
Blogg

När du vill slå till snabbt

I samarbete med Enklare

I en värld ständigt ökande av nya företag som konkurrerar om kunderna skapas det ofta och många fina tillfällen där marknaden får chans att fyndköpa varor till bra priser. Det dyker ständigt upp nya erbjudanden för att locka till sig kunder och företagen gör det ofta på bekostnad av sina marginaler vilket är såklart riktigt bra för konsumenterna.

Men även om man som kund mycket väl behöver göra det där fyndköpet så sätter ibland likviditeten stopp för att fortsätta handla. Det kan röra sig om att ett tidsbegränsat erbjudande gör att du som konsument behöver agera snabbt men kanske inte har tillräckligt med pengar på kontot för att kunna göra köpet.

Det finns tillfällen som ibland är för bra att missa, även om man för stunden inte har pengarna så man behöver man i dessa fall kunna lösa finansiering genom ett mindre lån eller kreditlina som finns tillgänglig att kunna användas vid tillfälliga köp. Det är vid dessa tillfällen det är bra att kunna använda en tjänst som t ex Enklare när du är i behov av tillfälliga lån, du gör enkelt din ansökan online och behöver inte boka tid med någon upptagen bankman.

Då kan du lugnt agera och slå till på en bra utförsäljning och snabbt betala tillbaka finansieringen så fort du har fått in lönen igen, eller utnyttja det relativt låga ränteläget vilket gör det extra viktigt för dig då att jämföra olika finansieringsalternativ.

Lämna ett svar