Kategorier
Blogg

Söka jobb inom e-handelsbranschen

I samarbete med CV-mallen.se

Är du intresserad av jobb inom e-handelsbranschen är du inte ensam. E-handel har blivit mycket populärt i Sverige och flera stora butiker och butikskedjor har börjat sälja sina produkter även på nätet. Det har gjort att efterfrågan på kompetent personal inom e-handel har ökat stort det senaste året. Inom e-handel kan du söka jobb som utvecklare, designer, produktansvarig, försäljare, marknadsförare, arbeta inom kundtjänst, ekonomi och många andra arbetsområden. Att arbeta inom e-handel är en spännande bransch som fortfarande är på tillväxt och som därför kan ge dig många nya utmaningar i ett nytt arbete.

När du ska söka arbete inom e-handelsbranschen behöver du skriva ett professionellt cv och även ett personligt brev som du kan skicka in till de företag som söker ny personal. Det är viktigt att du snabbt fångar rekryterarens uppmärksamhet med ditt cv. Därför behöver du ta upp relevant information för det arbete som du söker och undvika annan information som är mindre viktigt. Hos CV-mallen.se får du hjälp med att skriva ett professionellt cv som garanterat hjälper dig på vägen så att du ökar dina chanser att få komma till en intervju med företagets rekryterare.

CV-mallen.se

CV-mallen.se är en webbaserad tjänst där du får hjälp med att skriva dina cv och dina personliga brev. Det gör att du har bättre möjligheter att nå fram till en rekryterare och därmed ökar dina chanser att få komma på en anställningsintervju. Hos CV-mallen.se finns olika cv-mallar för olika yrkeskategorier. Du kan också välja olika format för dina cv så att du får en personlig prägel på ditt cv.

Att skriva ett cv är både enkelt och komplicerat. Eftersom det är första intrycket som gäller då rekryteraren läser ett cv så ska du alltid börja med en sammanfattning. En sammanfattning ger rekryteraren en klar bild över dina kunskaper, mål och dina erfarenheter. Det är också viktigt att lyfta fram den kunskap och erfarenheter som du skulle kunna använda dig av i ditt nya arbete och undvika att ta med information som inte bidrar till något speciellt för ditt nya arbete. Du ska alltid vara ärlig i ditt cv och undvika att överdriva dina kunskaper. Det är bättre att utelämna negativ information än att förvanska sanningen om denna information.

Hos CV-mallen.se får du all information och hjälp som du behöver för att skriva ett intressant och professionellt cv som ökar dina möjligheter att bli kallad till en intervju.

Lämna ett svar