Kategorier
Blogg

Köpa Harry Potter kläder på nätet

Inlägg i samarbete med Heromic

Ibland finns det tillfällen då du vill klä ut dig i någon speciell utstyrsel och kostym i äkta Harry Potter stil. Nu i stundande skräcktider när Halloween infaller den 31:a oktober så det självklara valet för alla fans av Harry Potter att dressa upp sig i passande outfits på temat Harry Potter. Men för den delen behöver det inte vara Halloween för att få klä upp sig likt Harry Potter utan även andra festliga tillfällen och magiska händelser där du kan dra på dig dina Harry Potter kläder.

Hos e-butiken Heromic hittar du sveriges bästa och största utbud av kläder och prylar för alla Harry Potter fans. Här kan du köpa kläder som slipsar, mantlar och halsdukar för såväl vuxna som barn som vill klä ut sig på temat Harry Potter från Heromic.se.

Innan du beger dig i in Hogwarts värld, ladda upp med Harry Potter kläder och merchandise och bestäm om du är en Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff eller Ravenclaw? Oavsett vilket av elevhemmen du väljer att tillhöra så finns det kläder och prylar för varje elevhem i autentiska stilar och färger. Köp din Gryffindor-halsduk eller Hufflepuff-mantel hos Heromic.

För samlaren

Gryffindor halsduk
Gryffindor Scarf

Det finns allt för den som gillar att samla på Harry Potter prylar på Heromic.se. Vill du ta steget längre finns massor av trollstavar och andra samlarobjekt. Det är även perfekta presenttips till någon som älskar den magiska sagan, du kan t ex handla Harry Potter trollstavar eller Gryffindor halsdukar på Heromic.

Heromic Rabattkod i oktober

Är du sugen på att inhandla kläder och prylar från Heromic så ska du definitivt passa på nu under oktober månad 2018. Genom att ange rabattkoden ”harry18” i kassan när du handlar så har du fri frakt när du handlar Harry Potter saker på Heromic.se under hela oktober månad.

Lämna ett svar