Kategorier
Hem och bostad Möbler och inredning

Inred ditt hem med fotokonst på väggarna

Vårt hem är vår viktigaste plats och för att riktigt triva och ha det mysigt är det väldigt många som sysselsätter sig med heminredning och pynta i hemmet. Det är en syssla och hobby där endast fantasin sätter gränser och man får inreda precis som man vill, det finns inga regler och ingen kan bestämma hur du vill inreda hemma hos dig. Visst går det mode och trender i heminredning men vissa är mer djärva än andra och struntar fullkomligt i vad som visas i de senaste designmagazinen.

Dock är kanske den viktigaste regeln när man tänker design och inredning är att du ändå får en röd tråd så helhetsintrycket blir komplett och allt stämmer överens.

rida på elefant i IndienOfta kan man med väldigt enkla medel verkligen liva upp atmosfären i hemmet. Du behöver inte alls köpa dyra designermöbler och inredningsmaterial. Tänk färger, mönster och belysning. Du kan förändra väldigt mycket genom att köpa hem lite målarfärg eller fynda udda tapeter och skapa nya ytskikt på väggarna. Kombinera färgval på dina väggar med sköna tavlor och snygga posters du planerar pryda väggarna med så att det verkligen matchar och blir en skön kombination.

Med textiler och tyger kan du klä möbler, ta fram fina gardiner och även kuddar som gör att du enkelt kan liva upp det med färgklickar i rummet du inreder.

Gamla lampor kan enkelt livas upp genom att byta skärmar, lampor eller placering av ljuset för att skapa olika effekter i rummet. Kanske har du hängt upp en snygg tavla på väggen som du vill belysa och sätta fokus på. Valmöjligheterna är oändliga när du vill inreda ditt hem, ta inspiration men lås dig inte enbart till inredningsmagazinens råd. Det finns inga regler när det handlar om konst.

Lämna ett svar