Kategorier
Blogg Presenter och gåvor

Sajten med presenttips

Det kan ibland kännas kämpigt och tidskrävande att leta runt bland butiker på nätet för att lyckas hitta någon bra present att ge bort. Tänk om det bara fanns en sajt som listade alla de bästa produkterna på ett och samma ställe. Lite som att plocka russinen ur kakan och bara få det bästa serverat. Efter lite sökande på nätet fann jag till slut en riktigt rolig och kreativ sajt med mängder av presenttips med namnet presenttipsaren.nu som tipsar om presenter till både han och henne gammal som ung. Här har dom också listat upp det och lagt kategorier beroende på till vem som ska få presenten. Letar du exempelvis efter en bra present till din flickvän så kan du hitta bra förslag som passar till henne. Ska det vara lite extra speciellt och presenten ska vara romantisk så kan du leta bland presenttips till alla hjärtans dag. Det finns tips till alla och du behöver bara klicka dig fram och vips har du hittat den perfekta presenten att ge bort.

Presenter till speciella tillfällen

Kolla gärna också in deras blogg och följ spännande inlägg där dom presenterar förslag på nya spännande produkter som kommit ut bland butikerna. Du kommer vara med och ta del av det senaste presenterna som du inte vill missa att ge bort till nära och kära. Vissa presenter kan vara kluriga att hitta då du ska köpa till ett speciellt tillfälle. Du kan då hos presenttipsaren hitta presenttips för speciella tillfällen som bröllop, fars dag, mors dag , 50 års kalas eller vad en bra inflyttningspresent kan vara. I alla kategorier hittar du även lite bra tankar och idéer på vad som kan vara bra att tänka på inför köpet. Det kan speciellt vara mycket tankar när man ska köpa bröllopspresenter då man funderar på saker som pris och vad som kan vara lämpligt att köpa och som ses som en klassisk bröllopspresent. Hur som helst vill jag råda er att kolla in denna sajten och förhoppningsvis tycker ni om deras presenttips och hittar något riktigt bra som kommer uppskattas.

Upplevelsepresenter & miljötänk  

När jag inne på Presenttipsaren fick jag tips om att köpa upplevelsepresenter istället för traditionella paket. Den värld som vi lever i kommer inte i det långa loppet hålla för den konsumtion som vi människor har. Allt vi köper är inte nödvändigt och vi måste tänka om i våra val och prioriteringar. Tycker det är en smart idé att köpa upplevelsepresenter framför produkter då många av dessa inte är påfrestande för miljön samtidigt som det skapar minnen för livet.

Lämna ett svar