Kategorier
Blogg Hem och bostad

Hotta upp med nya kökshandtag

I samarbete med Frontapply

Det är få som missat den stora heminredningstrenden som pågått under de senaste åren, att skapa sitt eget drömhem ligger många väldigt varmt om hjärtat. Och det är enkelt att förstå, vi vill helt enkelt trivas så bra som möjligt i våra hem. Särskilt köket har blivit en central plats i hemmet där vi umgås och lagar mat tillsammans. Den gamla tiden där köket var avskiljt och hemmafruns borg är passé och förlegad. Se bara alla matlagningsprogram där både män och kvinnor visar gastronomiska kunskaper i matlagning, i klass med toppkockar.

Ett kök ska både vara funktionellt och estetiskt tilltalande då det är en så viktigt plats i våra hem. Vi lägger stora resurser på våra kök, antingen i samband med att man bygger nytt hus eller det är dags att renovera det gamla köket och köpa ett helt nytt tillsammans med nya vitvaror.

Men bara för att ett kök har fått några år på nacken behöver man inte göra en total köksrenovering om man vill förändra utseendet. Ofta är skåpstommarna fullt dugliga och ett enkelt knep är att omlackera sina köksluckor och uppgradera med nya snygga kökshandtag för att få en helt ny look i köket. Har du ett standardkök från t ex Ikea är det väldigt enkelt att renovera genom att köpa nya luckor eller omlackera de befintliga samt pryda dem med nya fräscha handtag.

För att få inspiration till nya kökshandtag rekommenderas ett besök till nätbutiken Frontapply som har väldigt stort sortiment av knoppar och handtag till kök. Kolla in utbudet här https://frontapply.se/produkt-kategori/handtag

Det du behöver veta är vilka cc-mått (centrum till centrum) kökshandtagen har, särskilt om du ska byta handtag på luckor med redan befintliga hål. Annars kan gamla hål spacklas igen om kökluckorna ändå ska omlackeras. Det är enkelt att söka och sortera fram kökshandtag på Frontapply.se då de har bra filtreringsfunktioner på CC-mått, utseende och finish.

Ta inspiration från otaliga tidningar och bloggar som skriver om det senaste inom inredning och kökstrender och skapa ditt drömkök.

Lämna ett svar