Kategorier
Blogg

Stöd för Ehandlare och egenföretagare

I samarbete med Företagarna

Att driva ebutik blir allt mer populärt i takt med att näthandeln fortsätter att växa sig större, vi som konsumenter blir allt mer trygga och bekväma med att göra våra inköp på nätet. Näthandelns stora fördelar är att konsumenten spar tid genom att slippa åka till fysiska butiker samt att transparensen ökar då det är mycket lätt att göra prisjämförelser online och snabbt se de bästa priserna och lagerstatus hos ebutikerna. Det är lättare för ebutiker att konkurrera med pris då man inte behöver betala för bästa butiksläget, på både gott och ont.

Men att starta eget och driva ebutik är inte en enkel väg eftersom konkurrensen online hela tiden ökar i takt med ständigt ökat antal ebutiker och högre marknadsföringskostnader. Som ehandlare behöver kunna erbjuda något unik som utmärker dig och drar till sig kunder. Det kan handla om själva produkten men även andra mjuka värden som service, enkelhet och förmåga att kunna uppfylla kundens förväntningar och även lyckas med merförsäljning.

Som egenföretagare behöver du fatta många egna beslut eftersom du är din egen chef, och i takt med att verksamheten växer så behöver du delegera uppgifter och anställa personal, kanske uppgradera lagerlokaler, göra investeringar och även planera strategiskt hur verksamheten ska kunna fortsätta att växa och ta marknadsandelar. Ibland kan det kännas ensamt och svårt att ta beslut. Men som egenföretagare finns det hjälp och stöd att få. Alla som driver eget företag kan dra fördel av ett medlemskap i företagarorganisationen Företagarna.

Som medlem i Företagarna får du stöd i flertalet frågor och områden som är viktiga för dig och företaget. Företagarna driver politiska frågor som syftar till att göra det enklare att driva företag, minska regelbördan, minska skatter för dig som företagare osv. Företagarna välkomnar alla medlemmar som är intresserade av entreprenörskap och företagande. Du har hjälp att få och kan bolla frågor.

Det finns en hel del förmåner som medlemmar kan dra fördel av. Det finns t ex bra priser och förmånliga avtal på betallösningar för ehandlare, hjälp att sänka räntekostnader på företagslån, rabatt på tjänstebilar och färdiga dokumentmallar. Bli medlem redan idag och gör livet som egenföretagare lite enklare, tryggare och mer förmånligt.

Lämna ett svar