Kategorier
Blogg Kontor och företag

Hitta bättre begagnade kontorsmöbler på nätet

I samarbete med BBS Möbler

Oavsett om du driver företag inom ehandel online eller en helt annan typ av verksamhet har du säkerligen ett behov av kontor eller plats avsedd för att utföra administrativt arbete, och därmed behov att inreda med kontorsmöbler. De flesta tänker nog automatiskt på att man går till närmaste butik och köper nytt eftersom kontorsinredning ändå är avdragsgill kostnad samt att du kan lyfta momsen, därför är man inte så noga med vad det kostar alla gånger.

Men sanningen är att du kan spara bra med pengar genom att istället köpa begagnade kontorsmöbler. Att inreda ett kontor med ergonomiskt utformade skrivbord och stolar kostar sin slant. Visst är det en investering i sig att skaffa förutsättningar för att jobba ergonomiskt vilket blir hållbart i längden för din kropp, men det kan man faktiskt göra ändå även om man handlar begagnat. Och de pengar du sparar in kan du istället investera i t ex marknadsföring och hitta fler kunder till din verksamhet, var ekonomisk och smart så lönar det sig ganska omgående.

Det är enklare än du tror att köpa begagnat, kolla in e-butiken BBS Möbler som säljer begagnade kontorsmöbler på nätet. Är du ute efter höj- och sänkbara skrivbord finns det stort utbud att välja mellan på bbsmobler.se.

Dessutom gör du en insats för miljön genom att återanvända begagnade produkter istället för att bara köpa nytt, vi lever i ett konsumtionssamhälle som skulle må bra av att fler tänker igenom en gång extra innan man köper nytt, kanske kan du hitta lika bra funktion och skick även som begagnat!

Lämna ett svar