Kategorier
Blogg

Handla på Canvasbutik.se – Stort utbud av tavlor och inspiration

I samarbete med Canvasbutik

Alla E-butiker har sina unika fördelar. Vad är fördelen med att köpa canvastavlor, posters eller andra väggdekorationer hos Canvasbutik.se? Framförallt handlar det om det stora utbudet, av både produkter och inspiration. Besök Canvasbutik.se för att hitta posters, canvastavlor och ramar till bra priser!

Stort utbud

Utbudet hos Canvasbutik.se består främst av tavlor, ramar och posters med citat. Det är de tre stora kategorierna som i sin tur har en rad underkategorier som gör de enkelt för besökaren att hitta rätt. Ett exempel kan tas från tavlor där man kan välja på oljemålningar, canvastavlor, ljudabsorberande tavlor och extra stora tavlor.

Under posters är det främst motivet som varierar. Varje motiv kan sedan köpas i en rad olika storlekar där 20*30 cm är minst och 80*120 cm är störst.

Gör din egen tavla

Vill du ha en helt unik tavla bör du välja motivet själv. Välj mellan ljuddämpande tavla, canvastavla och poster. Genom att ladda upp eget foto på hemsidan kan man välja exakt vilket personligt motiv man vill. Självklart går det även att använda gratisbilder som laddas hem på internet eller skapa ett collage av flera bilder.

Att göra egna canvastavlor är knappast något ovanligt och kan ske hos ett flertal E-butiker. Det som karaktäriserar Canvasbutik.se är däremot att man har bredare utbud. Detta genom att den egna bilden även kan placeras på exempelvis ett ljuddämpande material.

Inspiration till posters och tavlor

Du vet att du vill ha en större poster eller en tavla i rummet – men är osäker på motiv. Gå till Instagram Shop där inspirationen hittas. Här hittas bilder som privatpersoner tagit och taggat med #canvasbutik och som sedan selekterats till butiken. Klicka på bilden och få fram inlägget på Instagram och knappar där du kan köpa exakt samma tavla.
Instagram Shop är ett lysande exempel på hur viktigt det är med inspiration i inredningsbutiker men även vikten av att presentera det på rätt sätt. Här sätts de olika tavlorna och affischerna i ett sammanhang vilket gör att man får en helhetsbild på hur de kan upplevas.

Med stort fokus på tavlor, posters och inspiration försöker E-butiken möta kundens behov. Det handlar inte enbart om att ha rätt produkt utan även om att hjälpa med inspiration och vägledning så att kunden hittar det man letar efter. Även om man inte i början vet vad man är ute efter.

Lämna ett svar