Kategorier
Blogg

Fördelar med att köpa vardagsrumsmöbler på Klubbkompis.se

I samarbete med Klubbkompis.se

Vardagsrummet ska inredas och du behöver välja varifrån soffor, kuddar och gardiner ska köpas. Väljer du att köpa vardagsrumsmöbler från Klubbkompis.se finns minst sex fördelar.

  1. Fri frakt

Oavsett om du köper en billig kudde eller ett dyrt soffbord så är frakten gratis. En klar fördel med tanke på att möbler ofta är tunga och otympliga vilket kan resultera i stora kostnader. Många butiker har fraktfritt vid order över en viss gräns. Men här är alltså alla ordrar gratis.

  1. Fri returfrakt

Klubbkompis har även fri returfrakt vilket inte alla möbelbutiker har online. Du kanske har beställt ett soffbord på Klubbkompis som visar sig vara något större än du tänkt dig. Du kontaktar då Klubbkompis som sedan står för returkostnaden. Köp, prova och bestäm dig. Ett bra alternativ just med vardagsrumsmöbler då det vara svårt att föreställa sig hur de egentligen ser ut på plats.

  1. Prisgaranti

Köp vardagsrumsmöbler med prisgaranti och var säker på att du inte betalar för mycket. Prisgarantin gäller på samtliga varor i 30 dagar. Dessutom ger de extra tillbaka. Köper du exempelvis en vara hos dem för 1000 kr och hittar exakt samma för 900 kr får du både mellanskillnaden samt 10% extra. Gäller självklart inte vid reor och liknande.

  1. Snabb leverans

Beställ mattor, matsalsbord, kökslampa, bokhylla eller soffbord – få leverans inom 2 – 8 dagar. Det är längre tid än många andra branscher men just möbelbranschen har längre leveranstid än övriga branscher just på grund av produkternas storlek.

  1. Räntefri delbetalning

Hos Klubbkkompis.se kan du köpa vardagsrumsmöbler med räntefri delbetalning. Det går att välja mellan 3, 6, 12 och 24 månader. Någon ränta uppstår inte men du kommer få betala en månadsavgift på 29kr (aviavgift) samt uppläggningsavgift på 95 – 495 kr.

  1. Stort utbud

Att Klubbkompis.se har ett mycket stort utbud av vardagsrumsmöbler är kanske butikens största fördel. Därmed blir det lättare att hitta det man verkligen behöver.

Lämna ett svar