Kategorier
Blogg

Att köpa Airpods/Airpods2 på Teknikdelar.se

Ett inlägg i samarbete med Teknikdelar.se

Airpods och andra tillbehör till iPhone och iPad säljs i de flesta teknik- och telefonbutiker. En av dessa är Teknikdelar.se. Hur hittar man rätt bland de tusentals produkter som finns på sidan och vilka köpvillkor gäller när man handlar hos ebutiken Teknikdelar?

Exempel – Airpods

Vill du köpa tillbehör som Airpods till din smartphone är den enklaste vägen att använda sökfunktionen högst upp på Teknikdelar.se. Skriv in ”Airpods” och förslag på olika kategorier kommer att visas. I detta läge väljs antingen Tillbehör, Airpods eller Fodral.

Fördelen med att man kan söka upp specifika kategorier är att de produkter som visas då är helt relevanta. Väljs ”Airpods” kommer ett par olika produkter att visas och man kan lätt hitta rätt modell. Alternativet är att efter att sökfunktionen använts trycka på ”Sök”. Men då visas istället samtliga produkter, dvs både tillbehör, fodral osv.

Det finns flera starka skäl att välja butiken Teknikdelar.se när du ska handla Airpods 2 och relaterade produkter. De har en av marknadens bästa priser och ett riktigt stort sortiment. När du lägger din beställning hos Teknikdelar så kan du räkna med snabba leveranser.

Köpvillkor

Enligt distansköpslagen måste man erbjuda 14 dagars öppet köp, oavsett vara eller tjänst. Teknikdelar har däremot valt 30 dagars öppet köp vilket alltså är mer generöst. Däremot gäller det inte för företag utan enbart för privatpersonskunder. Kom ihåg att om man bryter en plombering kan inte ångerrätten brukas. Man har alltid en fast fraktkostnad på 29 kr oavsett ordervärde.

Lämna ett svar