Kategorier
Blogg

Spara pengar genom att köpa adventskalendern på REA

Inför advent och december är det tradition att räkna in julen med en härlig adventskalender. Som alltid är priser baserat på efterfrågan och tenderar att trycka upp priserna även på adventskalendrar när köpsuget är stort. Men det går absolut att komma undan billigare och är du ute efter att köpa en adventskalender på rea kan det absolut löna sig att kika runt och jämföra. Många butiker erbjuder bra erbjudanden och rabatter när det gäller adventskalendrar, särskilt runt julhelgen. Här är några tips för att spara pengar när du köper adventskalendrar:

1. Leta efter rabattkoder eller kuponger på nätet – Kolla in kupongwebbplatser och återförsäljarnas egna webbplatser för att se vilka rabatter eller erbjudanden de erbjuder på adventskalendrar.

2. Kanske kan du få mängdrabatt och köpa ett familjepaket med adventskalendrar för hela familjen. Större köp ger ibland rabatt och kan vara ett bra sätt att spara pengar när du behöver flera adventskalendrar.

3. Åk till butik och handla på stormarknader – Kolla in butiker som Rusta, Eko eller de stora matkedjorna som ICA och Citygross för att se om de har adventskalendrar att erbjuda. Stormarknader ger ofta rabatter på adventskalendrar och andra festliga föremål när julen närmar sig.

4. Passa på att köpa adventskalendrar under försäljningsperioder även om det inte är direkt nära advent – Håll utkik efter försäljningsevenemang, till exempel Black Friday eller ännu bättre under julrean och skaffa din adventskalender till nästa jul. Då kan priserna på adventskalendrar rabatteras ytterligare och säljas ut för småpengar. På Adventskalenderguiden hittar du reor och kan göra fynd till advent.

5. Jämför olika butiker och deras erbjudanden, det ska du absolut inte skämmas för att när du jämför priser. Den adventskalender du vill ha kanske säljs till ett mycket lägre pris i en annan butik. Alternativt kan du påpeka prisskillnader hos konkurrenter och pruta på priset.

Genom att följa dessa tips kan du spara pengar när du köper adventskalendrar på rea. Kom bara ihåg att göra din research och var inte rädd för att shoppa runt för att få de bästa erbjudandena på adventskalendrar.

Lämna ett svar