Kategorier
Blogg

Köpa kontinentalsängar från Nordiskarum

Annons för Nordiskarum.se

nordiskarum kontinentalsängarFunderar du på att köpa en ny säng som ger dig en bekväm sovställning och en bra sömn, så att du känner dig ordentligt utvilad, kan du göra som jag och köpa en kontinentalsäng. Om du tänker dig att du tillbringar en tredjedel av ditt liv, cirka 8 timmar per dag, i sängen så bör du investera i en säng som gör att du får ut det mesta och det bästa av denna tid. Med en kontinentalsäng vaknar du upp utvilad varje morgon samtidigt som du slipper ömmande nacke, rygg och höfter. Dessutom är en kontinentalsäng mycket stilfull vilket gör den till en snygg inredningsdetalj i sovrummet.

Kontinentalsängar finns i flera olika storlekar så att du har gott om plats då du vill sova ensam men det finns också storlekar som gör att två personer kan sova bekvämt i sängen. Du kan välja en säng som har en bredd på 120 cm, 140 cm, 160 cm eller 180 cm. När du köper en kontinentalsäng kan du också välja till en snygg och lyxig sänggavel, vissa även med nackkuddar, som gör att du får ett bekvämt ryggstöd då du sitter i sängen. Det finns också exklusiva kontinentalsängar till bra priser som har ett stort utrymme under sängen där du kan placera saker som du inte vill förvara framme. Vissa av kontinentalsängar levereras dessutom med utdragbara lådor där du kan förvara saker som exempelvis extra kuddar, överdrag, täcken och lakan så de finns nära tillhands då du behöver dessa.

När du ska köpa en kontinentalsäng kan du, precis som jag gjorde, vända dig till Nordiskarum.se som har ett bra utbud av kontinentalsängar i flera olika prisklasser. Här kan du också finna många tillbehör till sängarna som exempelvis snygga sängbord. Att beställa en kontinentalsäng hos Nordiskarum.se är enkelt och går snabbt. Oftast får du sängen hemlevererad redan inom några få dagar, utan någon fraktkostnad. Det finns också olika betalningsalternativ att välja mellan och du kan välja att betala mot faktura eller dela upp betalningen på flera månader. Det gör att ditt köp av en kontinentalsäng inte behöver påverka din månadsekonomi speciellt mycket.

Lämna ett svar