Kategorier
Blogg Möbler och inredning

Köpa möbler på nätet från AZ Design

I samarbete med AZ Design

AZ Design är ett B2B-företag som har ”möbler och inredning för offentlig miljö” i utbudet. Med expressleverans, showroom och möjlighet till måttbeställda restaurangsoffor skiljer de sig mot flera andra företag i branschen.

Utbud

Enklaste vägen att köpa möbler från AZ Design är att beställa via hemsidan. Här hitta ett par större kategorier av möbler:

  • Cafémöbler

Stolar, bord och soffor som passar till enklare caféer. Detta både för inomhus och utomhusbruk.

  • Loungemöbler

Möbler som passar i hotellobbyn, i salongen eller på en cowork-plats. Möbler som inte bara ska vara funktionella utan även skapa en känsla av avslappning och gemenskap.

  • Lunchrumsmöbler

Bord, stolar och grupper som passar i lunchrum på arbetsplatser. I högre kvalité eftersom betydligt fler personer kommmer äta vid dem än i en privatbostad.

  • Entrémöbler – Väntrum

Ett väntrum kan ha sköna soffor och en mysig känsla – men lika gärna stelare stolar. Främst beror det på vad personen väntar på och vilken känsla som ska förmedlas inför besöket.

  • Konferensmöbler

Ett rum eller en lokal anpassad för konferens ska ha anpassade och lämpliga möbler för ändamålet. Du hittar bord till konferens och möbler till konferens hos AZ Design.

Soffor efter egna ritningar

Utöver de möbler som presenteras på hemsidan går det att beställa restaurangsoffor efter kundens egna önskemål. Man kan därmed komma in med ett förslag eller ritning och få en stoppad restaurangsoffa efter de önskade måtten. Det är en av de punkter som skiljer dem mot deras konkurrenter.

Se utbud via Showroom

Ibland vill man känna, se och väga de olika möblerna mot varandra. Inte bara förlita sig på bilderna på internet. För att möta kundernas behov har AZ Design ett showroom i Handen (Stockholm). Vid önskemål för besök – kontakta företaget i förväg då showroom enbart öppnas vid tidsbokning.

Om företaget

AZ Design startades 2009 och har sedan dess byggt upp ett av Sveriges största utbud inom restaurang- och konferensmöbler. Företaget säljer enbart till företag (B2B) vilket innebär att privatpersoner inte kan beställa möbler härifrån.

Möblerna är därmed även helt anpassade efter de behov som företagare har gällande kontor, konferens och restaurang.

Lämna ett svar