Kategorier
Möbler och inredning

Köp wallstickers som väggdekor

Det finns många sätt att piffa upp lite hemmavid och en del är mycket enkla. Du behöver inte tapetsera om överallt för att skapa en ny stil hemma. Du behöver heller inte byta ut alla möbler. Det finns betydligt enklare sätt.

Wallstickers är en perfekt lösning om du vill skapa förändring i ett rum utan att behöva lägga ner stora pengar och mycket tid. Vad är då wallstickers? Jo, det handlar om självhäftande klistermärken som du placerar direkt på väggen. Klistermärkena är tillverkade av en mycket tunn och slitstark vinyl (en sorts plast) och de fäster mycket enkelt på väggen. Det spelar egentligen ingen roll hur underlaget ser ut, men det är en fördel om det är så slätt som möjligt. Wallstickers fäster enkelt på både tapet och glas, men det kan vara lite svårt att få dem att fästa bra på väv.

När du, mot förmodan, tröttnar på en wallsticker är det bara att ta ner den från väggen. Det blir inga fula märken på väggen. Notera bara att du normalt inte kan återanvända wallstickers.
Wallstickers i köket, badrummet och sovrummet

Det finns mängder av olika motiv för wallstickers och du har alla tänkbara storlekar att välja mellan. En del wallstickers är enfärgade medan andra är i fyrfärg. Möjligheten finns också att beställa wallstickers med helt egna motiv. Populära produkter inom wallstickers är ordspråk och citat, blommor, stadsbilder, silhuetter och abstrakta mönster.

I köket kan det passa bra med färgglada wallstickers med citat eller blommor. Varför inte sätta upp ett inspirerande citat över köksbordet? I vardagsrummet kan silhuetter och mönster i flera färger liva upp annars kala väggar. I sovrummet kan banners och bårder göra rummet mer inbjudande. I barnrummet passar fotomotiv, djursymboler, sportsymboler och liknande alldeles utmärkt. Det finns wallstickers för alla önskemål och alla platser i hemmet.

Lämna ett svar