Shopping online på eButik24

Välkommen till eButik24. Här är de senaste inläggen på bloggen.

Gör din iPhone 12 personlig

Apples nyhet iPhone 12 tänjer på gränserna. Enligt Apple själva är den ”mer än bara snabbare”. Den finns i två ...
Läs Mer

Skydda ögonen med snygga skidglasögon i vinter

Solens effekter – både positiva och negativa Solens strålar är fördelaktig på många sätt för oss människor. Till exempel ger ...
Läs Mer

Trender inom marknadsföring och e-handel 2021

Här är fem trender att hålla koll på när det kommer till digital marknadsföring och e-handel 2021 ...
Läs Mer

Att tänka på vid företagslån

För den som går I tankarna, eller har bestämt sig för att starta företag är finansieringen för starten en ständig ...
Läs Mer

Att handla mattor på nätet

Annonsinlägg i samarbete med Trendcarpet Att inreda sitt hem med mattor gör inte bara kalla golv skönare att gå på ...
Läs Mer

E-handelstrender som kommer under 2021

När man ska förutspå vilka trender inom e-handel som kommer under året är det nästan alltid bäst att blicka tillbaka ...
Läs Mer

E-handeln växer så det knakar. Det var inte många år sedan som skepsisen mot shopping online var vida utbredd. Idag är det helt annorlunda. En stor del av alla inköp av konsumentprodukter sker idag på nätet.

En stor fördel med att handla på nätet är du kan shoppa hemifrån. En annan fördel med e-handel är att du har ett enormt utbud att sondera bland. En tredje fördel är att det nästan alltid är billigare att shoppa på nätet. Trots att nätet erbjuder suveräna möjligheter att hitta unika produkter till bra priser är det dock aldrig en bra idé att bara kasta sig ut i den virtuella gallerian. Det är därför eButik24 finns. Här får du först och främst hjälp med att hitta bra och välrenommerade butiker. Dessutom får du shoppingtips och kan hitta en mängd rabatter.

Hitta e-butiker

Det är enkelt att göra en sökning i Google efter webbutiker inom olika branscher, men det är inte säkert att den butik som visas längst upp är den bästa. På eButik24 finner du e-butiker som erbjuder de bästa produkterna till de bästa priserna med den bästa kundservicen.

Din supermarket online

När du besöker eButik24 kan du förvänta dig mycket när det kommer till shopping. Vår ambition är att samla alla butiker och deras produkter under ett och samma tak för att du som kund alltid ska kunna hitta det du söker. Vi vill vara din supermarket på nätet där du i princip hittar allt inom ehandel och och kan jämföra produkter och priser.

Få shoppingtips

Med hela världen bara ett knapptryck bort är det lätt hänt att man blir överväldigad. Man vet helt enkelt inte var man ska börja. Hos eButik24 får du smarta shoppingtips och nyheter om de hetaste produkterna. Med ett besök på eButik24 sparar du värdefull tid.

Rabatter

Alla e-butiker har erbjudanden av olika slag, antingen tidsbegränsade eller mer eller mindre permanenta. Det är verkligen inte bara i riktiga butiker som konceptet rea finns! Du kan hitta rabattkoder och erbjudanden till många e-butiker här på eButik24. Att leta reda på rabatter och rabattkoder på egen hand kan vara en uppgift som tar en hel del tid. Skulle du inte hitta aktuella rabattkoder får du gärna kontakta oss på eButik24 och söka igenom våra listade ebutiker. Här hittar du alla de bästa rabatterna samlade på ett ställe.
[ad name=”adsense-responsive”]

Handla online via eButik24.se

Att handla online har blivit en riktig folkrörelse. På bara tio år har e-handeln gått från att vara en marginaliserad marknad till att bli minst lika stor, om inte större, än den ”riktiga” marknaden. Runt om i landet slår butiker igen på gator och torg men på nätet köps det som om det inte fanns någon morgondag. Alla handlar på nätet, ung som gammal, man som kvinna. Här på sajten Butik kan du handla 24 / 7 genom vår shoppingguide till e-handel. Välkommen till shoppingsidan eButik24 för att enkelt hitta de stora e-butikernas produkter.

Att handla online är enkelt och praktiskt. Många gånger är det också betydligt billigare än om du handlar i en riktig butik. Shopping online är enkelt och praktiskt av den anledningen att det bara är att plocka fram datorn och gå in på en e-butik för att börja handla. Du behöver inte ta dig kors och tvärs över stan för att komma till butiken. Du behöver heller inte släpa hem produkterna du köper. De kommer med Posten eller någon annan speditör till brevlådan eller till ett uthämtningsställe nära dig. Billigare då? Jo, en e-butik behöver inte hålla med lokaler och butikspersonal. Genom besparingar för dessa två poster kan e-butikerna pressa priserna. Eftersom det ständigt tillkommer fler och fler aktörer accelererar också prispressen. Se bara på alla små nischer där konkurrensen ökar vilket spelar dig som konsument i händerna när du vill hitta billigast och bäst produkter, att hitta t ex bäst tandblekning är en enkel match då det finns mängder med tjänster som hjälper konsumenten.

Tips på utvalda ebutiker:

Tänk på det här när du ska handla online

Det är enkelt, praktisk och billigt att handla online, men detta nya sätt att handla är förenat med vissa speciella förutsättningar. Här är två bra tips för dig.

Undersök butikens renommé och betyg

Näthandeln är ganska självreglerande. Om en aktör skulle lura sina kunder, till exempel genom att tvinga på dem ockerpriser, kommer djungeltrumman att aktiveras. Det räcker med ett par riktigt dåliga kundkontakter för att e-butikens renommé ska skjutas i sank. Innan du köper något på nätet, se då till att du kan lita på butiken.

Glöm inte att räkna med frakten

En nackdel med e-handeln är att den förutsätter en smidig logistik för transporten hem till dig. De flesta e-butiker har smarta lösningar för frakten, men för det mesta kostar leveransen ändå några kronor. När du handlar online via e-butik ska du alltid vara noga med att undersöka fraktpriset.

Framhävda e-butiker

www.Reservdelar24.se

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.